Keukenapparaten

Top 10 Keukenmachines | kopen & vergelijken

Een keukenmachine kent ontzettend veel interessante voordelen. Het is een ware must-have voor iedereen die graag in de keuken staat. In dit artikel vind je de top 10 keukenmachines van dit moment. Zo kun je binnen no-time de meest geschikte keukenmachine kopen, of de beste varianten snel en makkelijk met elkaar kunt vergelijken.

Wil je ook de Top 10 aanbevelingen van Coolblue zien? Bekijk deze dan hier

1. Kenwood Chef Elite KVC5320S – Keukenmachine

Wil je direct verzekerd zijn van een top product, dan kun je het beste een keukenmachine kopen zoals de Kenwood Chef Elite KVC5320S. Deze variant heeft een anti-spatdeksel waardoor je keuken altijd netjes en schoon blijft. Met een vermogen van 1000 Watt is deze stijlvolle keukenmachine een ware toevoeging op je aanrecht.

2. Bosch MUM5 HomeProfessional

De échte chef-koks onder ons worden razend enthousiast van de Bosch MUM5 HomeProfessional. Besluit je namelijk deze keukenmachine te kopen, dan krijg je daarbij ook direct een vleesmolen, mini blender, hakmolen & multimix-set.

3. Kenwood Chef KVC3100S – Keukenmachine

Ook dit model heeft een krachtige motor van 1000 Watt. Zo kun je vrijwel alle ingrediënten moeiteloos bereiden. Deze keukenmachine is ideaal om cakebeslag te mengen, eieren te kloppen en deeg te kneden.

4. Bosch MUM5 CreationLine

Dankzij de krachtige motor met een vermogen van 1000 Watt haal je met deze keukenmachine van Bosch een uitstekende keukenhulp in huis. De MUM5 Creation Line komt samen met een blender, extra mengkom & citruspers.

5. Bosch MUM48A1 – Kleine Keukenmachine – Zwart

Mocht je niet te veel geld willen uitgeven bij het kopen van een keukenmachine? Dan is de Bosch MUM48A1 misschien wel de beste variant voor in jouw keuken. Het is de meest populaire keukenmachine van Bosch en wordt geleverd met diverse accessoires.

6. Domo DO9070KR – Keukenmachine

Dankzij het vermogen van 1000 Watt is de Domo DO9070KR momenteel één van de beste keukenmachines die je kunt kopen. hij beschikt over een inhoud van 4,5 liter en heeft een anti-spatdeksel met vulopening.

7. Kenwood Chef Elite KVC5320S – Keukenmachine

Deze keukenmachine kun je het beste kopen als je zwaar deeg wilt kneden. Met een inhoud van maar liefst 4.6 liter kun je bijna elk willekeurig gerecht moeiteloos bereiden. Deze variant van Kenwood is geliefd vanwege de bijgeleverde metalen mengkom-accessoires. Dankzij deze extra’s kun je telkens weer de beste resultaten behalen in de keuken.

8. KitchenAid Artisan 5KSM150PSEBZ – Keukenmachine – Zwarte Truffel

De Artisan 5KSM150PSEBZ is een prachtige keukenmachine met talloze mogelijkheden. Het apparaat is voorzien van een ergonomische handgreep en heeft een kantelbare kop.

Je kunt hem hierdoor ontzettend snel schoonmaken. Hij is geschikt voor diverse doeleinden waaronder het kloppen van luchtige slagroom en pizzadeeg.

9. KitchenAid Artisan 5KSM125EER

Kitchenaid Rood Food processor

Deze variant is ideaal voor iedereen die een stijlvolle keukenmachine wilt kopen. De KitchenAid Artisan 5KSM125EER komt inclusief een mengkom, menghaak, deeghaak en een garde.

Bovendien heeft hij 10 snelheidsinstellingen waardoor de keukenmachine snel en nauwkeurig de meest uiteenlopende ingrediënten kan mengen. Je haalt hiermee dus een vakkundige keukenhulp in huis die gegarandeerd het zware werk uit jouw handen neemt.

10. MOA Foodprocessor

Foodprocessor van MOA

De MOA Foodprocessor beschikt over 1200 Watt aan vermogen. Hiermee doet hij niet onder aan de andere keukenmachines uit deze top. Het multifunctionele apparaat komt met diverse accessoires.

Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als citruspers, blender en mixer. Dankzij het enorme vermogen kun je makkelijk grotere hoeveelheden verwerken.

Mocht je ook in de markt zijn voor grotere gereedschappen in de keuken zoals een vriezer of een koelkast, dan kunnen we het sterk aanbevelen om eens een kijkje te nemen bij dit artikel over verschillende koelkast modellen en functies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *